Massasje    

Massasje er den eldste helbredende kunst vi kjenner. Den forebygger sykdom og stress, gir avspenning og dyp ro. 

Forskning viser at massasje utløser ’fred-og-ro'-hormonet oxytocin, som igjen senker stresshormonet kortisol. Oxytocin styrker også immunforsvaret, senker blodtrykket og virker gunstig på våre evner til problemløsning. 

Massasje styrker kroppens evne til selvhelbredelse og er et særdeles godt verktøy for stressmestring i en hektisk hverdag.

 

Gravidmassasje

Om magen er stor eller liten kan massasje være et deilig avbrekk fra hverdagen. Nervene beroliges og symptomer som ryggsmerter, spenninger i nakke og skuldre, ømme føtter etc lindres.

Som eneste klinikk i Bergen har Corpus Vita en unik benk til gravide med ’hull’ i midten, som gjør det mulig å ligge på magen selv langt ut i svangerskapet. Hvis brystene er store og ømme kan ytterligere to felt i benken fjernes så det blir en nedsenkning også til dem.

Benken er også nyttig ved stor overvekt i mageområdet ('pondus') eller ved brystimplantater som gjør det ubehagelig å ligge på magen.

 

 

 

 

 

 

Corpus Vita   ·   Lundhaugveien 14   ·   5221 Nesttun   ·   tlf. 913 48 186   ·   e-post: post@corpusvita.no  ·  org. nr. 991841873